ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tjek. Dobbelttjek.
Servicetjek.
Book tid til service

Vi sørger for, at din bil er tjekket og kontrolleret på mindst 34 punkter.

Vælg mellem Basis, Premium og Premium +

Kom sikkert igennem vinteren ved at gøre din bil klar til vinteren. Først og fremmest skal du have skiftet til vinterdæk, men husk også at få tjekket dine bremser og lygter, bilens væsker, og måske også vinduesviskere.

Service-eftersyn
fra
1.195,-

Serviceeftersyn til Citroën

Alle bilejere ved, at det kan være en dyr fornøjelse, når bilen skal holdes ved lige og til syn. Derfor kan du hjælpe dig selv og potentielt spare tusindvis af kroner ved at passe godt på din Citroën. Hos Super Dæk Service anbefaler vi, at du årligt booker tid til et serviceeftersyn til Citroën, hvor vi sørger for at gennemgå bilen for fejl og mangler, som du måske har overset eller overhørt. Serviceeftersynet bør betragtes som en nødvendighed, der er med til at holde alle bilens komponenter up to date, så de altid fungerer optimalt. Vores kyndige mekanikere vil blandt andet tjekke, om bremserne fungerer, som de skal, om der er nok olie på bilen, og om lygterne virker. Når vi opdager sådanne fejl i tide, kan det spare dig for mange penge ved fremtidige reparationer, der nemt kunne være undgået.

Vælg mellem flere serviceeftersyn til Citroën

Omfanget af et serviceeftersyn til Citroën afhænger af, hvad bilen har brug for. Derfor har vi hos Super Dæk Service tre forskellige serviceeftersyn, du kan vælge imellem, så du er sikker på, at bilen får undersøgt de komponenter, der har brug for udbedring. Hvis bilen er mere end fem år gammel, anbefaler vi et Serviceeftersyn Basis eller et Serviceeftersyn Premium. Vi sørger for at tjekke, smøre og udskifte de dele af bilen, som måtte have behov for det. Disse typer serviceeftersyn er til dig, der ikke kører så mange kilometer og har svært ved at få de regelmæssige eftersyn fra bilfabrikanten til at passe ind i kalenderen.

Hvis du har et større kørselsbehov, har vi selvfølgelig også et serviceeftersyn til Citroën, der imødekommer dette. Er din Citroën ovenikøbet stadig omfattet af fabriks- eller forhandlergaranti, anbefaler vi, at du vælger et Serviceeftersyn Premium+, som udføres i overensstemmelse med bilfabrikantens serviceskemaer og anbefalinger. Et Serviceeftersyn Premium+ giver dig også et stempel i bilens servicehåndbog.

Kør lettere gennem syn

Med et serviceeftersyn til Citroën er din bil altid godt kørende. Anbefalingen om et årligt serviceeftersyn er ikke bare et salgstrick fra autoværkstederne, for det betyder faktisk, at du kan køre sikkert i trafikken, fordi du jævnligt får udbedret bilens fejl og mangler. Det er også medvirkende til, at du potentielt kan undgå dyre og mere omkostningsfulde reparationer, hvis du får udbedret fejl i tide. Et serviceeftersyn til Citroën giver dig ovenikøbet mulighed for at køre igennem syn i første omgang, da der i maj 2018 trådte nye synsregler i kraft.

Find din lokale SDS afdeling her

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her