ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tjek. Dobbelttjek.
Servicetjek.
Book tid til service

Vi sørger for, at din bil er tjekket og kontrolleret på mindst 34 punkter.

Vælg mellem Basis, Premium og Premium +

Kom sikkert igennem vinteren ved at gøre din bil klar til vinteren. Først og fremmest skal du have skiftet til vinterdæk, men husk også at få tjekket dine bremser og lygter, bilens væsker, og måske også vinduesviskere.

Service-eftersyn
fra
1.195,-

Serviceeftersyn til Suzuki

Vidste du godt, at der er mange tusinde kroner at spare på sigt, hvis du passer godt på din bil? Og det er netop her, at et serviceeftersyn til din Suzuki kommer ind i billedet. Når vores mekanikere foretager et serviceeftersyn til din Suzuki, er det nemlig her, at de opdager, at bremserne eksempelvis kun yder det halve, at olie- og luftfiltre er tilstoppede og derved øger dit brændstofforbrug, eller at lyset til nummerpladen ikke længere virker. Vores professionelle mekanikere kan således opdage fejl og mangler på din Suzuki, som potentielt kan koste dig mange penge i dyre værkstedsregninger på sigt. Vi reparerer, udskifter og smører de defekte komponenter på bilen og sikrer, at den kører fuldstændig optimalt.

Vælg det rette serviceeftersyn til Suzuki

Hos Super dæk Service udbyder vi hele tre forskellige servicepakker, som gør det muligt for dig at vælge det serviceeftersyn til din Suzuki, som passer bedst til bilens behov. Er din bil fem år eller mere, råder vi dig til at vælge vores Serviceeftersyn Basis eller den udvidede servicepakke, Serviceeftersyn Premium. Disse pakker giver dig et dybdegående serviceeftersyn til Suzuki til en konkurrencedygtig pris. Disse løsninger er til dig som ikke kører særlig mange kilometer og som kan have svært ved at få bilen inspiceret regelmæssigt til de intervaller, som er angivet af bilfabrikken, men som stadig ønsker en velfungerende bil at køre i.

Hvis din Suzuki derimod stadig er omfattet af fabriks- eller forhandlergarantien, og dit kørselsbehov er større, anbefaler vi dig at vælge Serviceeftersyn Premium+. Dette serviceeftersyn til Suzuki udføres i overensstemmelse med bilfabrikantens serviceskemaer, anbefalinger og giver et godkendt stempel i din Suzukis servicehåndbog.

Derfor bør du få et serviceeftersyn

Mange bilejere tror, at serviceeftersynet bare er et salgstrick for autoværkstederne, så de kan fylde kalenderen med tider. Men det er bestemt ikke sandt, fordi et serviceeftersyn kan nemlig gøre din Suzuki mere sikker i trafikken og på vejene. I maj trådte de nye synsregler i kraft, så der nu er endnu mere grund til at køre bilen til et tjek hos billægen. Serviceeftersynet sørger nemlig for, at din bil har færre fejl og mangler inden den skal synes, og du får derfor nemmere ved at få bilen godkendt til et syn.

Kontakt din lokale Super Dæk Service-afdeling og lad vores kompetente mekanikere foretage et serviceeftersyn på din bil, så du trygt kan sende bilen til syn. Vi står altid klar til at hjælpe dig sikkert på vejen igen.

Find din lokale SDS afdeling her

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her