ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tjek. Dobbelttjek.
Servicetjek.
Book tid til service

Vi sørger for, at din bil er tjekket og kontrolleret på mindst 34 punkter.

Vælg mellem Basis, Premium og Premium +

Kom sikkert igennem vinteren ved at gøre din bil klar til vinteren. Først og fremmest skal du have skiftet til vinterdæk, men husk også at få tjekket dine bremser og lygter, bilens væsker, og måske også vinduesviskere.

Service-eftersyn
fra
1.195,-

Serviceeftersyn til Skoda

Alle bilejere er bevidste om, at det koster mange penge årligt at have en bil. Udgifterne kan især opstå i forbindelse med vedligeholdelse og syn, hvor manglende pleje af bilen kan løbe op i tusindvis af kroner. Du kan derfor hjælpe dig selv ved at følge vores anbefaling om at booke et årligt serviceeftersyn til Skoda, hvor vi gennemgår bilen for de fejl og mangler, du måske selv havde overset. Serviceeftersynet er ikke bare et smart salgstrick for at fylde autoværkstedernes kalendere, det er faktisk en nødvendighed, hvis du vil være sikker på, at din bil kører optimalt. Vores mekanikere gennemgår blandt andet bremser, olie og oliefiltre, og at lygterne virker, som de skal. Det er væsentligt at opdage eventuelle fejl i tide, da det kan spare dig for fremtidige reparationer, som er meget dyrere og nemt kunne være undgået.

Vælg det rette serviceeftersyn til Skoda

Hos Super Dæk Service tilbyder vi tre forskellige serviceeftersyn, så du kan være sikker på, at du har mulighed for at få undersøgt bilens forskellige dele grundigt. Hvis din Skoda er mere end fem år gammel, anbefaler vi et Serviceeftersyn Basis eller et Serviceeftersyn Premium, hvor vi sørger for at gennemgå alt fra dæk til lygter, og vi smører og udskifter de dele af bilen, som måtte have brug for det. Begge typer af serviceeftersyn er til dig, der ikke kører så lange ture ad gangen, eller til dig, der ikke har tid til at få foretaget regelmæssige eftersyn, som det er angivet fra bilfabrikanten.

Har du derimod et større kørselsbehov, findes der naturligvis også et serviceeftersyn til Skoda, som passer til dig, der kører flere kilometer. Hvis din Skoda også er omfattet af fabriks- eller forhandlergarantien, er vores anbefaling, at du vælger et Serviceeftersyn Premium+, som udføres i fuld overensstemmelse med fabrikantens serviceskemaer og anbefalinger. Desuden giver et Serviceeftersyn Premium+ et stempel i bilens servicehåndbog.

Kom hurtigere gennem syn

Med et serviceeftersyn til Skoda kan du være sikker på altid at være godt kørende. Et årligt gennemtjek af bilens komponenter betyder, at du kan køre sikkert i trafikken, fordi fejl og mangler er blevet udbedret i tide. Derudover er eftersynet også medvirkende til, at du potentielt kan undgå dyre og mere omfattende reparationer af bilen, som kunne være undgået. Et serviceeftersyn til Skoda kan også være årsag til, at du kan komme igennem syn i første omgang i takt med, at nye synsregler trådte i kraft i maj 2018.

Vi har altid en afdeling nær dig

Med mere end 60 afdelinger fordelt i hele landet, har vi altid en Super Dæk Service nær dig. Hvis du er i tvivl om, din bil trænger til et serviceeftersyn, kan du altid ringe til os og få vores anbefaling. 

Find din lokale SDS afdeling her

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her