ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tjek. Dobbelttjek.
Servicetjek.
Book tid til service

Vi sørger for, at din bil er tjekket og kontrolleret på mindst 34 punkter.

Vælg mellem Basis, Premium og Premium +

Kom sikkert igennem vinteren ved at gøre din bil klar til vinteren. Først og fremmest skal du have skiftet til vinterdæk, men husk også at få tjekket dine bremser og lygter, bilens væsker, og måske også vinduesviskere.

Service-eftersyn
fra
1.195,-

Serviceeftersyn til Mercedes

Det kan være en rigtig god idé at passe godt på sin bil og få den gennemgået af professionelle mekanikere en gang i mellem, for på den måde kan du potentielt spare mange penge på dyre værkstedsregninger. Du kan eksempelvis få lavet et serviceeftersyn til Mercedes, hvor vi opdager fejl og mangler på bilen, som du måske ikke var opmærksomme på. Med et serviceeftersyn til Mercedes tjekker vi blandt andet bremseevnen og stoppede filtre, som kan forværre din brændstoføkonomi og om alle lys og lygter virker, som de skal.

Vi sørger således for at gennemgå hele bilen og undersøge den for defekter, som med tiden kan koste dig mange penge i reparationer. Vores fineste opgave er, at få din Mercedes til at køre som den skal ved at reparere, smøre og udskifte defekte dele på den.

Et serviceeftersyn til Mercedes er vigtigt

Du kan være absolut sikker på, at et serviceeftersyn til Mercedes har stor værdi for din bil og det er ikke bare et fikst salgstrick. Et serviceeftersyn er vigtigt for både din og andres sikkerhed, og med de nye synsregler der trådte i kraft i maj 2018, er det nu endnu vigtigere med et serviceeftersyn. Det kan have betydning for, om bilen fremstår med færre mangler, så du med lethed kan komme igennem syn.

Vi har forskellige serviceeftersyn til Mercedes

Hos Super Dæk Service udbyder vi tre forskellige serviceeftersyn-pakker, for at kunne tilbyde dig det eftersyn, som passer dig bedst. Er din Mercedes 5 år eller derover, anbefaler vi et Serviceeftersyn Basis eller et Serviceeftersyn Premium, hvis der er brug for et mere omfattende tjek. Disse pakker sikrer en grundig gennemgang til en fair pris og kan betale sig for dig, som ikke kører mange tusinde kilometer.

Du får altså et eftersyn, hvor din bil bliver up to date og klar til vejene. Hvis din Mercedes stadigvæk er omfattet af fabriks- eller forhandlergarantien, og hvis du kører mange kilometer hver dag, så vil et Serviceeftersyn Premium+ passe til dig. Det er et serviceeftersyn til Mercedes, som udføres på baggrund af fabrikantens anbefalinger og serviceintervaller. Eftersynet giver dig desuden et stempel i bilens servicebog.

Kontakt din lokale Super Dæk Service afdeling

Trænger din Mercedes til et eftersyn, er du meget velkommen til at tage kontakt til en af vores 65 afdelinger, som er placeret rundt omkring i landet, så du altid kan finde et autoværksted nær dig. Vi servicerer hellere end gerne din Mercedes for fejl og mangler.

Find din lokale SDS afdeling her

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her