Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Sommerdæk.png (3)
Online dækshop

Find model, størrelse og dækpriser online. Book tid i din lokale afdeling og betalt først ved montering.

Indtast størrelse eller registreringsnummer

Hvordan opbevarer jeg bedst mine sommerdæk?

Vigtigt med korrekt opbevaring

Det er vigtigt, at dine sommerdæk opbevares korrekt over vinteren, da dækkene ellers kan blive tørre og slå revner. Dækkene skal altid opbevares indendørs på et køligt, tørt og rent sted, og aldrig i direkte sollys eller tæt på kemikalier. Du skal også sikre dig, at dækkene ikke kommer til at ligge i nærheden af varme fra f.eks. radiatorer eller rør

Ved opbevaring over hele vinteren skal sommerdækkene placeres lodret på hylder eller på dækstativer mindst 10 cm. over gulvet. For at sikre at dækkene ikke bliver skæve eller får flade punkter under opbevaringen, rotéres de en anelse hver måned. Lufttrykket skal regelmæssigt kontrolleres og holdes på det niveau, som er anbefalet af køretøjsfabrikanten.

På dit lokale Super Dæk Service værksted har du mulighed for at få opbevaret dine dæk. På den måde er du sikker på, at dine dæk både bliver opbevaret, behandlet og monteret korrekt, når det er tid.

Husk altid at rengøre dine sommerdæk, inden du sætter dem til opbevaring.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh@ndi-dk.com

Leverandør: kfbogh@ndi-dk.com

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her