ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Hvordan opbevarer jeg bedst mine sommerdæk?
Skift til sommerdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu. Vi opbevarer tilmed dine vinterdæk, hvis du også er træt af at have dem stående.

 

Få tips og tricks

Hvordan opbevarer jeg bedst mine sommerdæk?

Vigtigt med korrekt opbevaring

Det er vigtigt, at dine sommerdæk opbevares korrekt over vinteren, da dækkene ellers kan blive tørre og slå revner. Dækkene skal altid opbevares indendørs på et køligt, tørt og rent sted, og aldrig i direkte sollys eller tæt på kemikalier. Du skal også sikre dig, at dækkene ikke kommer til at ligge i nærheden af varme fra f.eks. radiatorer eller rør

Ved opbevaring over hele vinteren skal sommerdækkene placeres lodret på hylder eller på dækstativer mindst 10 cm. over gulvet. For at sikre at dækkene ikke bliver skæve eller får flade punkter under opbevaringen, rotéres de en anelse hver måned. Lufttrykket skal regelmæssigt kontrolleres og holdes på det niveau, som er anbefalet af køretøjsfabrikanten.

På dit lokale Super Dæk Service værksted har du mulighed for at få opbevaret dine dæk. På den måde er du sikker på, at dine dæk både bliver opbevaret, behandlet og monteret korrekt, når det er tid.

Husk altid at rengøre dine sommerdæk, inden du sætter dem til opbevaring.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP