ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Hvad fortæller EU-dækmærket om sommerdæk?
Skift til sommerdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu. Vi opbevarer tilmed dine vinterdæk, hvis du også er træt af at have dem stående.

 

Få tips og tricks

Hvad fortæller EU-dækmærket om sommerdæk?

Hvad fortæller EU-mærket om sommerdæk?

Et EU dækmærke indeholder tre forskellige dele.
• Brændstofeffektivitet - også kaldet rullemodstand
• Vådgreb
• Støjemission

Dette symbol ligner et tankstationssymbol. Bedømmelsen går fra ”A” til ”G”. ”D” bliver ikke anvendt. Jo lavere rullemodstanden er, jo mindre energi er der behov for, og dette giver et lavere brændstofforbrug. Med andre ord: en lav rullemodstand giver en god brændstoføkonomi.

Hvor det første symbol fortæller om dækkets egenskaber i forhold til økonomi, fortæller vådgreb symbolet om, hvor godt dækkets vejgreb er på våde veje. Bedømmelsen går fra ”A” til ”G”. ”D” og ”G” bliver dog ikke anvendt. Det har stor betydning mht. at mindske bremselængden.

Det sidste symbol i EU dækmærket omhandler støjemission. Dette symbol består af et højtaler-tegn. Der måles i decibel (dB). De sorte streger i symbolet fortæller, hvor støjende sommerdækket er. Jo flere sorte streger, jo mere støjende er sommerdækket.

 

 

 

 

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP