ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Hvordan er reglerne for sommerdæk i Sverige og Norge?
Skift til sommerdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu. Vi opbevarer tilmed dine vinterdæk, hvis du også er træt af at have dem stående.

 

Få tips og tricks

Hvordan er reglerne for sommerdæk i Sverige og Norge?

Sommerdæk i Sverige

Der er ikke nogle faste sommerdæk regler i Sverige. Men de kan udledes af reglerne for vinterdæk. I Sverige er der påbudt vinterdæk fra 1. december til 31. marts, hvis temperaturen er 0 eller herunder, eller hvis der falder sne og slud. Så I princippet kan du have sommerdæk på hele året, men i praktisk skal der skiftes til vinterdæk i det vinterkolde Sverige.

Sommerdæk i Norge

Heller ikke i Norge er der faste regler om sommerdæk. Vælger du at beholde dine sommerdæk på i Norge hele året gælder det dog, at du skal montere snekæder, hvis der fx er is eller sne på vejene. Der er ikke fastsat nogle bestemte datoer, da de varierer meget alt efter hvor i landet du befinder dig.

  

 

 

 

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP