ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Hvad siger loven om sommerdæk?
Skift til sommerdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu. Vi opbevarer tilmed dine vinterdæk, hvis du også er træt af at have dem stående.

 

Få tips og tricks

Hvad siger loven om sommerdæk?

Der er kun et krav til sommerdæk

I Danmark har vi som sådan ingen lovgivning omkring, hvornår du skifter fra vinter- til sommerdæk, så det er op til dig selv og din pengepung at bestemme. Det eneste krav, der er til sommerdæk i Danmark, er, at der skal være minimum 1,6 mm. dybde på dit dækmønster, og at dine dæk skal passe til bilens størrelse og bredde. 

DÆKTYPERNE SKAL VÆRE ENS

Noget andet, du skal være opmærksom på, er at det skal være fire ens dæktyper. Det skal med andre ord være fire sommerdæk, fire vinterdæk eller fire helårsdæk. 

Der er ikke samme regler i vores omkringliggende lande, hvilket du bør være særligt opmærksom på, hvis du skal på kør-selv ferie i udlandet.

 

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP