Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Sommerdæk.png (3)
Online dækshop

Find model, størrelse og dækpriser online. Book tid i din lokale afdeling og betalt først ved montering.

Indtast størrelse eller registreringsnummer

Hvad siger loven om sommerdæk?

Der er kun et krav til sommerdæk

I Danmark har vi som sådan ingen lovgivning omkring, hvornår du skifter fra vinter- til sommerdæk, så det er op til dig selv og din pengepung at bestemme. Det eneste krav, der er til sommerdæk i Danmark, er, at der skal være minimum 1,6 mm. dybde på dit dækmønster, og at dine dæk skal passe til bilens størrelse og bredde. 

DÆKTYPERNE SKAL VÆRE ENS

Noget andet, du skal være opmærksom på, er at det skal være fire ens dæktyper. Det skal med andre ord være fire sommerdæk, fire vinterdæk eller fire helårsdæk. Du kan dog blande vinterdæk og helårsdæk, hvis de alle er mærket med M+S, men det kan ikke anbefales. Der står ikke noget i loven om, at du ikke må blande sommerdæk mht fabrikater og mønstre, men heller ikke det kan anbefales.

Der er ikke samme regler i vores omkringliggende lande, hvilket du bør være særligt opmærksom på, hvis du skal på kør-selv ferie i udlandet.

 

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh@ndi-dk.com

Leverandør: kfbogh@ndi-dk.com

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her