ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Hvordan er reglerne for sommerdæk i Tyskland og Østrig?
Skift til sommerdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu. Vi opbevarer tilmed dine vinterdæk, hvis du også er træt af at have dem stående.

 

Få tips og tricks

Hvordan er reglerne for sommerdæk i Tyskland og Østrig?

Sommerdæk i Tyskland

I Tyskland er det påbudt ved lovkrav, at du har vinterdæk på frem i vinterføre, så du kan faktisk godt beholde dine sommerdæk på hele året, hvis du satser på, at der ikke bliver is, sne og slud på vejene. Det er dog at anbefale, at du i de kolde måneder skifter sommerdækkene ud med vinterdæk, for at være på den sikre side. 

Sommerdæk i Østrig

I Østrig skal sommerdækkene skiftes ud med vinterdæk fra 1. november til 15. april, når der er vinterføre. Vinterføre vil sige sne, slud eller is. Så der er heller ikke i Østrig et lovkrav om, at du skal skifte fra dine sommerdæk. Men kommer vinteren til Østrig (og det gør den), skal du skifte dine sommerdæk ud. 

  

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP