ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Vinterdæk guiden
Skift til vinterdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu. Vi opbevarer tilmed dine sommerdæk, hvis du også er træt af at have dem stående.

 

Book tid nu

Vinterdæk Guide

Når vi kommer et godt stykke ind i efteråret, stiger risikoen for frost, sne og kulde, og så er det ved at være tid til vinterdæk. Vi har samlet en lang række spørgsmål omkring vinterdæk. I denne guide kan du fx læse om, hvornår du skal skifte til vinterdæk, hvordan du opbevarer dine vinterdæk og hvordan du tjekker dækmønsteret samt meget mere. Hvad betyder koderne på vinterdækkene, og hvordan er reglerne for vinterdæk i Norge og Sverige? Dette er spørgsmål, som vi typisk får stillet af kunderne i vores mere end 60 autoværksteder og dækcentre over hele landet.

Husk også, at vi kan hjælpe dig med at finde nøjagtig de vinterdæk, der passer til din bil. Ved at benytte vores online dækshop kan du indtaste dit registreringsnummer eller størrelsen på dine dæk og derigennem blive vejledt til de vinterdæk, der passer præcist til din bil. Du kan naturligvis også booke en tid til montering af dine vinterdæk. Du kan booke tid online, hvis du bestiller nye dæk, eller hvis du har dine dæk/hjul opbevaret hos os. 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP