ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Hvornår skal jeg sætte vinterdæk på?
Skift til vinterdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu. Vi opbevarer tilmed dine sommerdæk, hvis du også er træt af at have dem stående.

 

Book tid

Vinterdæk hvornår?

Mange er ofte usikre på hvornår man skal skifte til vinterdæk. Der er dog en nem huskeregel, når det kommer til, hvornår man skal skifte til vinterdæk. Når temperaturen kommer under 7° C, skal du montere dine vinterdæk. Gummiet og mønsteret i et vinterdæk er udviklet til at skabe et bedre vejgreb end sommerdæk og helårsdæk. Dermed sikrer du dig en langt bedre bremseevne på kolde, våde, snedækkede eller isglatte veje.

Hvornår skal man skifte til vinterdæk?

Det er en god ide at bestille tid på værkstedet til skift af dækkene, når du kan se i vejrudsigten eller kalenderen, at der er stor sandsynlighed for, at vejret bliver koldt. Så slipper du for køen på værkstedet, når alle de andre bilister også finder ud af, at det er blevet tid til dækskifte.

Ikke lovpligtigt med vinterdæk i Danmark

I Danmark er det ikke lovpligtigt at køre med vinterdæk, men eksperter, brancheorganisationer og politikere bringer jævnligt på banen, at der bør være en lovgivning på området. Under alle omstændigheder er vinterdæk en god idé for din egen og andres sikkerhed.

FDM anbefaler generelt at du kører med vinterdæk om vinteren, at du ikke kører med sommerdæk i vinterføre, samt at du undlader at køre på vinterdæk om sommeren. Så husk at skifte til vinterdæk, når temperaturen kommer under de 7° C.

 

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP