Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Køb dine nye vinterdæk hos SDS. Hold sikkerheden i top om vinteren
Online dækshop

Find model, størrelse og dækpriser online. Book tid i din lokale afdeling og betalt først ved montering.

Indtast størrelse eller registreringsnummer

Hvornår skal jeg sætte vinterdæk på?

Når temperaturen kommer under 7° C, skal du montere dine vinterdæk. Gummiet og mønsteret i et vinterdæk er udviklet til at skabe et bedre vejgreb end sommerdæk og helårsdæk. Dermed sikrer du dig en langt bedre bremseevne på kolde, våde, snedækkede eller isglatte veje.

Det er en god ide at bestille tid på værkstedet til skift af dækkene, når du kan se i vejrudsigten eller kalenderen, at der er stor sandsynlighed for, at vejret bliver koldt. Så slipper du for køen på værkstedet, når alle de andre bilister også finder ud af, at det er blevet tid til dækskifte.

Ikke lovpligtigt med vinterdæk i Danmark

I Danmark er det ikke lovpligtigt at køre med vinterdæk, men eksperter, brancheorganisationer og politikere bringer jævnligt på banen, at der bør være en lovgivning på området. Under alle omstændigheder er vinterdæk en god idé for din egen og andres sikkerhed.

FDM anbefaler generelt at du kører med vinterdæk om vinteren, at du ikke kører med sommerdæk i vinterføre, samt at du undlader at køre på vinterdæk om sommeren. Så husk at skifte til vinterdæk, når temperaturen kommer under de 7° C.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her