ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Hvorfor skal jeg skifte til vinterdæk?
Skift til vinterdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu. Vi opbevarer tilmed dine sommerdæk, hvis du også er træt af at have dem stående.

 

Book tid nu

Hvorfor skal jeg skifte til vinterdæk?

Vinterdæk har nogle store fordele om vinteren fremfor sommerdæk og helårsdæk. Bilens vejgreb bliver bedre, risikoen for udskridning begrænses og bilens bremselængde reduceret kraftigt.

Lad dig ikke snyde af vintervejret i Danmark. Der er måske kun 5 dage om året, hvor du kan se sne på vejbanen. Temperaturen kommer ofte under eller omkring frysepunktet, og kombineres dette med morgenrim, tåge eller lidt fugtighed i luften, så har du kombinationen af ekstrem glatte vejbaner, også selv om du ikke kan se sne på vejen. 

Vinterdæk giver markant kortere bremselængde i glatføre

Kører du fx 50 km/t med vinterdæk har du en bremselængde på 29,5 meter i glatføre på vinterdæk. Den samme test viste en bremselængde på 52,2 meter på sommerdæk. Laves samme test på våd vej, opnår du en bremselængde med vinterdæk der er 30 procent kortere i forhold til sommerdæk. Derfor er det vigtigt, at du skifter til vinterdæk.

Tal fra 2014 viste, at 84 procent skifter fra sommerdæk til vinterdæk, hvilket var en kraftigt stigning fra 2008, hvor andel der skiftede til vinterdæk kun var 58 procent. De 84 procent betyder dog samtidig, at over 350.000 personbiler kører rundt på sommerdæk om vinteren.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP