ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Hvordan er reglerne for vinterdæk i Schweiz?
Skift til vinterdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu. Vi opbevarer tilmed dine sommerdæk, hvis du også er træt af at have dem stående.

 

Book tid nu

Hvordan er reglerne for vinterdæk i Schweiz?

Der er faktisk ikke påbudt at køre med vinterdæk i Schweiz

Men kører du i vintervejr uden at være rustet til det, kan du idømmes bøde. Dette betyder i praksis, at du skal køre med vinterdæk og medbringe snekæder. Snekæder er obligatoriske i de områder, hvor der er skiltet.

Pigdæk er tilladt i perioden fra den 1. november til den 30. april for køretøjer under 7.500 kg. Det er forbudt at køre med pigdæk på motor- og motortrafikveje.

Der er dog en undtagelse af denne regel for strækningen mellem San Bernardino- og St. Gotthard-vejtunnelerne, hvor pigdæk er tilladt. Kører du med pigdæk, må du maksimalt køre med 80 km. i timen. Du skal også huske at sætte et fartklistermærke bag på bilen.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP