ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Hvordan opbevarer jeg mine vinterdæk?
Skift til vinterdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu. Vi opbevarer tilmed dine sommerdæk, hvis du også er træt af at have dem stående.

 

Book tid

Opbevaring af vinterdæk

Du har flere muligheder for at opbevare dine vinterdæk – det kan ske både hjemme hos dig selv eller ude på et dækhotel – som fx hos Super Dæk Service.

Hvordan opbevarer jeg bedst mine vinterdæk?

Det er meget vigtigt at dine vinterdæk bliver opbevaret under de rigtige forhold, og her skal man især være opmærksom på lys og temperatur. Dækkene skal opbevares et tørt og køligt sted med ventilation, og de må ikke udsættes for sollys eller kraftig, kunstig belysning. En generel regel siger, at dækkene skal opbevares på temperaturer under 35 °C.

Man skal også være opmærksom på fx kemikalier, syre, opløsningsmidler og lignende. Disse må ikke komme i kontakt med vinterdækkene. Du kan vælge at benytte et dækstativ til dine vinterdæk. Et dækstativ har den fordel, at dækkene ikke trækker fugt op fra gulvet. Dog skal du være opmærksom på, at hvis dine dæk skal opbevares på dækstativ i en lang periode, kan du risikere at de bliver deforme. Har du derimod løse dæk uden fælge, skal de opbevares stående og drejes fra tid til anden. Ved kortere opbevaring kan dæk på fælge stables oven på hinanden. En mulighed er fx at benytte en palle. Ved at lægge dækkene på en palle sikrer du, at de ikke får fugt nedefra.

Opbevaring af vinterdæk hjemme

Vælger du at opbevare dine vinterdæk hjemme hos dig selv, er gevinsten, at du sparer omkostningerne ved at skifte mellem sommerdæk og vinterdæk. Ulempen er, at du selv skal i gang med at skifte, og at du skal være meget opmærksom på, at vinterdækkene bliver opbevaret under optimale forhold.

Opbevaring af vinterdæk på dækhotel

Ved at benytte et dækhotel slipper du for en masse bekymringer. Med et godt dækhotel – som fx hos Super Dæk Service – sikrer du, at dækkene bliver opbevaret tørt og køligt under de korrekte temperaturforhold hen over sommeren. På den måde sikrer du, at dækkene har de optimale betingelser og holder længst muligt.

Når du har brug for få vinterdækkene på igen, ringer du blot til dit dækhotel og bestiller en tid til påsætning. Nemmere bliver det ikke.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP