ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Videbæk

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER VIDEBÆK

Adresse

Fabriksvej 8

6920 Videbæk

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED VIDEBÆK

Hos Super Dæk Service i Videbæk udfører vores mekanikere al slags autoservice på person- og varevogne samt last-vogne og busser. Vi udfører en lang række af mekaniske opgaver lige fra sporing og justering af styretøj til serviceefter-syn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn samt autoruder og stenslag.

MEKANIKER REPARERER ALLE TYPER KØRETØJER

Vores dygtige mekanikere er specialiserede i at håndtere alle typer køretøjer, herunder person- og varevogne samt lastvogne og busser. Vi tilbyder en omfattende række mekaniske opgaver, der sikrer, at dit køretøj fungerer optimalt.

Hvis dit køretøj har behov for en mere omfattende gennemgang og reparation, tilbyder vi også muligheden for at leje en lånebil i den periode, hvor vi tager os af reparationen. På den måde kan du fortsætte din dagligdag uden for meget besvær.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Super Dæk Service i Videbæk er mere end bare et autoværksted, vi forhandler og monterer nemlig alle slags dæk, både til person- og varevogne, samt erhvervs- og landbrugskøretøjer, lastvogne og busser.

Skal du have lavet dækskifte til sommerdæk eller vinterdæk, så står vores automekanikere klar til at hjælpe. Er du i tvivl om hvilken type dæk du skal vælge, hjælper vi dig også hellere end gerne med det.

VÆRKSTED I VIDEBÆK

Besøg os på vores adresse på Fabriksvej, eller kontakt os telefonisk for at aftale en tid. Vi står klar til at hjælpe dig med alle dine autoservicebehov. Hos Super Dæk Service i Videbæk er vi dedikerede til at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder. Du også kan tage et kig på vores store udvalg af dæk i vores webshop

Med venlig hilsen

Preben Haunstrup Pedersen

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Ofte stillede spørgsmål i Videbæk

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find-afdelinger og du får vist dit nærmeste Super Dæk Service værksted tæt ved Videbæk.

Under et serviceeftersyn er der visse dele af bilen, der er mere modtagelige for slid og kræver særlig opmærksomhed. Disse dele inkluderer:

  • Motorolie og oliefilter
  • Bremser
  • Dæk
  • Batteri
  • Væsker: Bilens væsker, herunder kølervæske, bremsevæske, servostyringsvæske og gearkasseolie

Har du spørgsmål til hvordan et serviceeftersyn foregår kan du altid tage fat på dit lokale Super Dæk Service team, som altid står klar til at hjælpe.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP