ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER VEJLE SYD

Adresse

Jens Grøns Vej 8

7100 Vejle

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER

Afdelingen tilbyder

  • Gratis wi-fi

ER DU TIDLIGERE EUROMASTER VEJLE KUNDE?

Så glæder vi os til at servicere dig og din bil. Vi har overtaget dette værksted, og vil gøre alt for, at du får en god oplevelse hos os. Hvis du har nogle spørgsmål angående overtagelsen, eller hvis du er tidligere dækkunde hos Euromaster, har vi samlet alle nødvendige informationer til dig lige her.

AUTOVÆRKSTED OG DÆKCENTER VEJLE SYD 

Velkommen til Super Dæk Service autoværksted i Vejle Syd. Hos os er service og ekspertise i førersædet, og vi glæder os til at høre, hvordan vi kan hjælpe dit køretøj. På vores bilværksted i Vejle tilbyder vi både autoservices og dækservices, og som dækeksperter kan vi garantere dig den bedste bilpleje i Vejle. Vi står således klar til at finde dine nye dæk, ligesom vi kan hjælpe dig med en lang række autoservices.

Vi udfører alt indenfor serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn samt autoruder og stenslag. Derudover kan Super Dæk Vejle Syd hjælpe dig med at finde nye dæk til personvogn og varevogn.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

På vores autoværksted i Vejle Syd tilbyder vi derudover dækopbevaring på vores dækhotel, hvor du kan opbevare de dæk, som du ikke bruger. Vi sørger for, at dine dæk er i det helt rigtige miljø og i den rette temperatur, så de er klar til at blive brugt igen ved næste sæson.

Du finder vores autoværksted i Vejle Syd på Jens Grøns Vej 8, nær Fredericiavej og Østjyske Motorvej. Vores center er placeret omkring 10 minutters kørsel fra Vejle bymidte, og du har derfor rig mulighed for at komme hurtigt frem til os fra både Vejle centrum og omegn.

Vi glæder os til at modtage dit køretøj på vores autoværksted i Vejle Syd, hvor du er velkommen til at komme forbi alle hverdage.

Har du nogen spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du ligeledes kontakte os på mail eller på tlf. 76 15 38 00. Derudover kan du booke tid til din næste autoservice eller bestille dine nye dæk på vores hjemmeside.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

Med venlig hilsen

Martin Eriksen

AfdelingslederAfdelingen ligger her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP